Foto’s Printen

Foto’s uitprinten en vervolgens handmatig in een album plakken is iets dat veel mensen tegenwoordig niet meer doen. De komst van het internet heeft ervoor gezorgd dat verschillende partijen het mogelijk maken om online je eigen foto’s om te toveren tot leuke fotoproducten. Foto’s op canvas, foto’s op mokken en een fotoboek samenstellen zijn hier enkele voorbeelden van. Op deze pagina zal ik een aantal websites bespreken die deze diensten aanbieden.

Mijn favoriete website voor fotoproducten is hema.nl. Hier vind je een heleboel verschillende fotoproducten die je kunt ontwerpen en bestellen. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor bijvoorbeeld verjaardagen, bruiloften of andere speciale gelegenheden. Een schitterende foto op canvas is een prachtig cadeau om te geven! Op de foto zie je een kleine foto op canvas. Mooi om boven de bank of televisie te hangen! Op Hema.nl heb je de keuze uit verschillende formaten en afmetingen. De kans dat iemand precies dezelfde wanddecoratie in huis heeft, is op deze manier wel erg klein!

Fotocadeaus
Niet alleen Hema.nl biedt de mogelijkheid om eigen foto’s op verschillende producten te laten drukken, want ook Kruidvat.nl heeft een online fotoservice. Kies bijvoorbeeld servies, pokerkaarten of puzzels om je eigen foto op te laten zetten. Dat is pas een origineel cadeau voor iemands verjaardag!

Fotoboeken
Na een bijzondere vakantie, waarbij je veel foto’s hebt gemaakt, is het leuk om ook daarna nog te kunnen genieten van de vakantie. Op Kruidvat.nl en Hema.nl kun je een fotoboek maken. Smaal, medium, large of zelfs extra large, je hebt keuze uit een aantal formaten. Hartstikke leuk om aan familie en vrienden te laten zien!

Agenda
Op de fotoservice website van Albert Heijn kun je nu zelfs je eigen agenda samenstellen! Je hoeft niet meer naar de winkel om aan het begin van het schooljaar een agenda te kiezen die meerdere mensen in je klas ook hebben! Nu creëer je een unieke agenda met je eigen foto’s! Dat is pas origineel!